ПРО НАС

  

ЗАКЛАД ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ЯСЛА-САДОК) КОМБІНОВАНОГО ТИПУ № 5 “ТЕРЕМОК”  

Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) комбінованого типу № 5  “Теремок” для дітей з тубінфікуванням, малими та згасаючими формами туберкульозу засновано в 1945 році рішенням Станіславської міської ради від 20 липня 1945 року   № 443

Заклад дошкільної освіти  № 5  “Теремок” розміщений в пристосованому приміщенні за адресою вул. Шевченка, 102, т. 75-02-34  і належить до комунальної власності територіальної громади міста.

Розрахований на 80 місць. Працює за п’ятиденним робочим тижнем, має 10,5 та 12 годинний режим роботи груп.

садок.jpg

Юридична адреса: 76018 м. Івано-Франківськ

вул. Шевченка, 102

тел.+38 0342 75 – 02 – 34

 код ЄДРПОУ  20559229

Засновник: ІВАНО – ФРАНКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Рік  відкриття: 1946

Проектна потужність:  4 групи

Фактична мережа груп:  4 групи

Площа приміщень: 817,5 кв.м

Площа території: 0,3 га

Директор:

Петрик Катерина Іванівна – освіта вища, в 1992 році закінчила Івано-Франківський державний  педагогічний інститут за спеціальністю “Педагогіка і психологія” (дошкільна).

Основні завдання закладу дошкільної освіти:

Основна мета діяльності закладу дошкільної освіти:

створення сприятливих умов для особистісного становлення і творчої самореалізації кожної дитини, формування її життєвої компетентності, розвитку в неї ціннісного ставлення до світу та самої себе.

Додаткові освітні послугианглійська мова.

Освітні програми за якими працює заклад в 2023-2024 н.р.

Комплексна освітня програма розвитку дитини дошкільного віку « Українське дошкілля» авт. Білан О.І., Возна Л.М., Максименко О.Л.- педагоги усіх вікових груп        

Парціальні програми:

1.«Зерно любові». Парціальна програма духовно- морального виховання дітей дошкільного віку за редакцією О.Шиян, О.Франкевич, Н.Патуляк, Г.Іванців, Л.Зеленко, Л.Цюпа. – Львів: ДНЗ Львівське ВПУ ІКТ, 2018.-61с.

2. Парціальна програма з національно-патріотичного виховання для дітей середнього та старшого дошкільного віку “Україна – моя Батьківщина” авт. Гавриш Н.В., Косенчук О.Г., Піроженко Т.В.

Таблиця фактичної мережі груп

2023-2024 н.р.

№ з/пВікова групаКількість дітей за спискомРежим роботи
1.  І молодша група «Cонечко»2110,5 год.
2.  II молодша група «Горобинонька»2510,5 год.  
3.  Середня група «Віночок»2212 год.
4.  Старша група «Дударик»2110,5 год.
Директор       Катерина ПЕТРИК

             Всього:                                                               89 дітей

Вільних місць немає.

Дошкільний заклад розміщений в пристосованому приміщенні, тому умови доступності для навчання осіб з особливими освітніми потребами не передбачені.

Мова освітнього процесу – українська

Режим роботи – 7.30 – 19.30

НАЯВНІСТЬ ВАКАНТНИХ ПОСАД:

  • —–
  • —–

НАШІ ДОСЯГНЕННЯ

Педагогічний колектив дошкільного навчального закладу №5 ”Теремок” неодноразово нагороджувався грамотами управління освіти і науки виконавчого комітету  Івано-Франківської міської ради, Головного управління освіти і науки ОДА, подякою та грамотою міського голови  за вагомий внесок у справу виховання і навчання дітей.

Пройшла апробацію та схвалена науково-методичною радою обласного інституту післядипломної педагогічної освіти власна методична розробка вихователя вищої категорії, “вихователя-методиста”Данилів Оксани Семенівни  “Розвиток пізнавальної активності дошкільників у різних сферах життєдіяльності”.

Оформлено досвіди роботи: вихователя вищої категорії Данилюк Галини Богданівни “ Викорис- тання картин та ілюстрацій для навчання розповіді дІтей старшого дошкільного віку”, практич- -ного психолога вищої категорії Рошак Ірини Отаріївни  “Розвиток дрібної моторики руки дитини дошкільного віку”.

Пройшла апробацію та схвалена науково-методичною радою обласного інституту післядипломної педагогічної освіти власна методична розробка практичного психолога  вищої категорії, “практичного психолога-методиста” Рошак Ірини Отаріївни  “Робота практичного психолога  з формування статевої ідентичності у дітей старшого дошкільного віку”.